Surinam Bites on Wheels! 

                                           

Inhuur Foodtruck

Wilt u een keer iets unieks voor uw feest? Wij zijn ook in te huren met de Foodtruck (trailer) ter plekke!

Heeft u een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ander feest waar u uw gasten wilt voorzien van een hapje op een bijzondere manier, huur ons in! Wij verzorgen de catering van A-Z vanuit de foodtrailer. 

Vraag nu een offerte op via info@marli-food.nl

Zet in de aanvraag wat u zou willen afnemen, voor hoeveel personen, de datum, het tijdstip van serveren en de locatie.Algemene voorwaarden:

Minimale afname is € 500,-, exclusief boekingskosten. Deze bedragen € 50,- per uur plus reiskosten, met een minimum van 2 uur, plus 1 uur op-/afbouwen.

Klant zorgt voor een toegestane standplaats en stroomaansluiting voor de truck. Minimaal 2 stopcontacten (2x 220V / 16A). Indien de aansluiting verder dan 10 meter afstand is, dan zorgt de klant voor extra verlengkabels.

Na betaling is de opdracht definitief. Zonder betaling blijft de datum beschikbaar. Gratis annuleren tot een maand van tevoren. Hierna is de betalingsverplichting 50%. Bij annulering tot 2 weken van tevoren, is de betalingsverplichting 75%. Bij annulering tot een week van tevoren is dit 100%.

Ons werkgebied is binnen een straal van ca. 100 km rond Rotterdam.